onsdag 27. oktober 2010

HUA HIN RESORT & SPA

Etter å ha spilt golf i ca.2 timer dro vi til huset for å se hva vi kunne gjøre nå. Da vi hadde kommet til huset tok vi brosjyren som lå på middagsbordet. Inni brosjyren sto det at det var et veldig fint Spa i nærheten rett ved vannet. Det skulle vi gjøre. Vi måtte ha med  hånkle fordi det var ikke hånkler vi kunne låne på Spaet. Spaet lå i området Amaga som var rettt ved stranda Hua Hin marriot. Spaet kostet 101Bath.

                                        HER ER ET BILDE AV SPAET.


                                     På spaet skulle vi få ansiktmaske. Anskiktmasken var lagd av forskjellige planter som vokste i skogen i Thailand, Blantaanet palmer. Det var beroligene helt til jeg fikk på meg deg hvite gugga og så  noen ekkle augurker. Vi hadde på oss maskene i 20min så det gikk bra. Aurora synns det var deilig, men ikke jeg.



Etter spa gikk vi til byen for å gå til matkurs vi skulle gå på.
På matkurset lagde vi chilisuppe.

her er chilisuppen














Her er Ola som lager
 Etter å ha lagd mat litt var vi ferdig med chili suppen.
som alle måtte smake på sa koken. Chilisuppen var eb av de sterkeste grønnsakene jeg hadde spist noen gang. Da vi hadde smakt litt tok vi tallerkene,bestikk og glassene inn i oppvaskmaskinnen. Når klokka hadde slått på 17.00 var kurset ferdig. Etter kurset gikk vi og bestilte en taxi.


HER OSS I TAXI NÅR VI ER PÅ VEI TIL HUSET.


 



Da vi hadde kommet til huset ville begge dra og bade på stranda rett ved huset vi leide ut. Når vi hadde kommet oss til huset var det på med bade tøyet og ta med to hånkler. Da vi hadde fått på badetøyet gikk vi ned på stranden. I vannet var det 28 grader, og et krysstalklart vann. Det var deilig å få badet litt i havet. Etter å badet i 1time gikk opp til huset for å sove. For i morgen skal vi møte en gutt.

1 kommentar:

  1. NICE blogg! Kjempekult design og bra skrevet. Håper dere koser dere masse!<33

    SvarSlett