tirsdag 26. oktober 2010

HUA HIN

Da vi hadde kommet oss av båten skulle vi gå til huset vi hadde leid et par dager. Guiden på båten viste oss til taxi stasjonen så vi kunne komme oss til huset.


HER ER ET BILDE AV TAXI VI TOK


Taxi turen kostet 17Bath til huset, men turen varte bare i 10 min. På veien var det mye rare statuer og en av de var rikstatuen.



Da vi endelig hadde kommet til huset fikk vi sjokk av for fint det var.
HER ER HUSET VÅRT

Huset var stort og fint og hadde svømmebasseng i bakgården.
Inni huset sto det at Thailand hadde monarki og kongen het Rama 9,og at det var nasjonaldag den 5. desember.


Da vi hadde fått pakket ut gikk vi å badet på stranden , stranden lå ca. 500m unna  hytta så vi kunne gå ditt.

Stranda var nydelig å hadde en nydelig utsikt.
Her er et bilde vi tok på stranden.


Det var trossalt 30grader i vannet så det var deilig å bade. Etter en 30min badetur gikk jeg opp får å lese litt om Thailand og Aurora ble i vannet. Inni boken sto det at folketallet i Thailand er 66 404 688, og at regionen i Thailand er Buddisme og at de fleste av Buddismene pleier å gå rundt en statu som har mursteiner på baken og de går rundt og rundt for og vise respekt for budda. Da vi hade lest og badet litt gikk vi til butikken for kjøpe litt mat til middag.

HER ER BUTIKKEN VI KJØPTE MAT FRA.


Til middag hadde vi sjømat og grønnsaker som er ganske vanlig i Thailand. Etter middagen la vi oss. Når vi la oss var klokka 21.30.



1 kommentar:

  1. Det ser veldig flott ut i Thailand. Godt å vite at dere er trygt der. Det har vært en ny tsunami i Indonesia. Har dere hørt om den? Dere må love å følge litt med på nyheter osv i tilfelle det kommer noen kjempebølger i nærheten av dere.

    Kos dere videre
    Klem Mocca of Starbucks

    SvarSlett