torsdag 28. oktober 2010

Kina

Da vi hadde møt han gutten sa vi hade bra for nå skulle vi til Kina. Klokka var 12.30 ta vi hadde kommet til Bankok airport. Flyselskapet vi skulle dra med het airChina. Det skulle bringe oss til Hong Kong og så skulle vi ta bil fra Hong Kong til Bo`an som er en av den 48 største byene i Kina. Etter en 4timers flytur vvar vi på Hong Kong airport.                 HER ER VI PÅ HONG KONG AIRPORT.




 Da vi hadde fått bagasjen gikk vi til blien vi hadde leid. Bilen sto i parkeringshuset. Det parkeringshuset bilen var i hadde ikke lufteannleg så det var veldig varmt inni der(parkeringshuset) . Vi hadde leid en volvo, men vi hadde ikke tenkt til å kjøre selv så vi hadde leid en sjåfør.Sjåføren kom fra Hong Kong å kan bra engelsk så vi kunne ha en liten samtale. Bilturen var beregnet på 12timer så vi skulle sove litt i bilen.
HER ER KJØRERUTEN.



Etter å ha kjørt i 3timer kjørte vi innom en resturant som lå rett ved veien. På resturanten tilbø de nudler,slanger,hunder og  biller. Vi hadde ikke veldig lyst på biller eller hund så vi tok nudler. De nudlene var veldig gode så vi ville vite om de solgte like nudler i Bo`an. Guiden sa at det var samme resturant kjeden som den samme som vi spsite på nå.Da klokka var 19.00 sovnet jeg og Aurora satt oppe nesten hele natten, men måtte gi seg da klokka tikket på 24.00. 

3 kommentarer:

  1. Kjempebra bilde! Veldig troverdig! Bra skriving og rett og slett bra blogg!! Kos dere masse!

    SvarSlett
  2. Foresten så er dere heldige som får blogge i Kina!<3

    SvarSlett
  3. Super kule bilder!! Og kul tekst!!

    Klem iddie(ida)

    SvarSlett