mandag 25. oktober 2010

Hua hin

Etter  en god natt med søvn skulle vi dra med båt til Hua Hin. Båturen kostet 200 Bath som er 38,96 norske kroner. Vi måtte få pakket å få spise frokost før båturen til Hua Hin. Vi spiste frokost på hotelet før vi dro. Oppholdet kostet 536Bath som ikke var så veldig dyrt. Da vi hadde spist gikk vi til bryggen for å vente på båten. Etter 20min gåtur var vi på bryggen.

HER ER ET BILDE VI TOK PÅ BRYGGEN.




Båten skulle gå 11.50 og vi var der 11.30 så det ble litt venting men det gikk når vi satt og så ut over havet. Vi ventent og ventent og der kom den en to etasjes båten som skulle frakte oss 79mil til Hua hin uten noen stopp.

HER ER ET BILDE AV BÅTEN
 


På båten var det lugarer som vi skulle bo på i ca8timer. Vår lugar lå i 3etasje som var den øverste. Båten hadde en liten tvstue, bar og et lite pengespillmaskinrom. Vi hadde tenkt til å ta en liten tur rundt i båten når vi hadde tatt å lakt bagasjen på rommet vårt. Da vi hadde tatt å lagt alt på rommet gikk vi rundt på hele båten og til slutt gikk vi å satt oss å så litt på tv. På tv var det bare kjedlige ting som vi ikke forsto ikke noe av. Etter å hatt sett på tv i 30min kjøpte vi en potetgullpose.


Vi tok bilde av det kule potetgullet



Vi satt og guflet i oss potetgullet på lugaren. Det var godt å få i oss litt fastfood. Etter 8timer med båt var vi kommet til Hua Hin.
HER ER ET BILDE AV HUA HIN DER VI LA TIL BÅTEN.





HER ER ET KART OVER THAILAND


HER ER ET BILDE AV BÅTUREN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar