mandag 8. november 2010

PANDASAFARI

Etter en god natt med søvn gikk vi og spiste frokost. Da vi hadde spist gikk vi til et liten bussholdeplass som bussen stoppet på og kjørte oss til  byen Chengdu og derifra tok vi en Jeep inn til omerådet der pandaen lever.  
   I DETTE OMRÅDET LEVER PANDAEN.

Etter en lang biltur var vi framme der vi skulle sove en natt. Guiden vi hadde snakket engelsk og kinesisk. Vi ble kjent med et svensk kjærestepar som var på kjærlighetur. De lurte på om vi var kjærester men det er vi ikke. Da vi hadde satt opp telte gikk vi litt i skogen for og bli litt kjent i området. Vi hadde med kamera men vi fikk ikkke lov til å ta bilde av pandane når vi var med andre mennesker bare når vi var helt alene. Vi gikk 50meter før vi så en Stumpneseape men den løp med en gang, men så så vi en panda som vi fikk ta bilde av. Det var to pandaer den ene var moren og den andre var babyen.





Etter vi hadde tatt bilde gikk vi til leiren for å sove for imorgen skulle vi sto opp tidlig for å se på stumpneseape og noen pandaer.


Etter en liten lur gikk vi ut til skogen for å se på stumpneseapen. Da vi hadde gått 60meter så vi en panda som sto 3meter unna vi skulle ta et bilde med Aurora forann, men i det vi skulle ta bilde bare løp den bort så  bilde ble bare av Aurora.Etter å ha gått lenger inn i skogen så vi en stumpneseape, men vi hadde ikke mer minne på kamera så vi fikk ikke ta bilde. Etter en fin tur med pandasafari dro vi til Beijing igjen.

4 kommentarer:

  1. Jeg liker bloggen deres veldig godt!! Bra skrevet og mange kule opplevelser!!
    Kos dere videre!

    Klem L:)

    SvarSlett
  2. *kjempekult bildet av pandaene!
    *Bra bilde også. Ser veldig ekte ut!
    !Kunne kanskje skrevet hva pandaene spiste
    (Beijing)

    Mikkel

    SvarSlett
  3. Hei! Pandaer er sååå søte :) Dere er utrolig heldige! Veldig bra bilder, men skulle gjerne få vite mer om dem!

    SvarSlett
  4. bra skrevet fine bilder av tingene dere har vært på hvor varmt var det er

    sindre

    SvarSlett