tirsdag 30. november 2010

Didier Drogba



Her er bilde av Didier Drogba

DIDIER DROGBA 10 BEST GOALS.THE BEST PLAYER IN THE WORLD!!!!



HER ER VIDEON VI SÅ PÅ

Didier Drogba

Da vi hadde pakket ut alt tøyet fikk vi vite at Didier Drogba skulle komme til hovedstaden for å singnere en ny kontrakt med landslaget (Elfenbenkysten). Vi fikk veldig lyst til å dra å møte han fordi begge er intressert i fotball og Ola er en stor fan av han. Men for å møte han måtte vi betale 30 CFA- France. Så vi måtte få vekslet litt penger i minibanken. Da vi endelig hadde fått litt penger stelte vi oss i kø for å møte Drogba. Før vi kunne komme inn måtte vi bli skjekket av noen vakter. Etter en lang tid med venting kunne vi gå inn å møte han, men før det kom en video.

torsdag 18. november 2010

Egyptian National Anthem (نشيد وطني مصري)

Pyramider

Da vi hadde tatt noen bilder av pyramidene var det en egyptisk Kobra

HER ER DEN EGYPTISKE KOBRAEN.



Den kobraen var litt skremene så vi løp med en gang og sa det til guiden vår. Han sa det var ikke farlig, men vi løp med en gang for den slangen var skremmende. Så vi dro til Giza (byen). Inni Giza var det bilde av den egyptiske presidenten Hosni Mubarak og statsministeren  Ahmed Nazif. Vi trodde det var et selskap eller noe sånt men det var det ikke det var Valget.

HER ER STATSMINISTERN



OG HER ER PRESIDENTEN.



Vi fikk lyst til å finne ut litt om Presidenten og statsministern. Vi ble  kjørt av guiden vår til et biblitoket. Der fant vi en pz som vi kunne høre på den egyptsike nasjonalsangen Bilady Bilady Bilady.

onsdag 10. november 2010

Flyturen Kina-Egypt

Da vi hadde kommet til flyplassen tok vi å kjøte oss litt potetgull.






Her er bilde av flyruten. Vi skulle mellomlande i Islamabadairport.

        

Her er et bilde av en vakt på Islambadairport.


Da vi hadde kommet til venterommet sto flyet klart så vi kunne dra med en gang. Det var veldig mange Muslimer på flyplassen, men vi ville ikke ta noen bilde av Muslimer pågrunn av at de kansje kunne bli litt sure. Da vi hadde kommet oss på fly tok vi av nesten med en gang. Flyturen skulle vare i 5timer.
 Vi fløy over Iran,Irak,Israel og landet på Hurghada airport 14.54. Vi hadde flydd i Ca12timer.

siste dag i Bejiing

Etter vi var ferdig  med  safarien dro vi til beijing for å pakke for nå skulle vi ta flyet fra Beijing airport til
Hurghada airport, men før vi skulle dra ville vi ta noen bilder vi stoppet utenfor OLstadion  for å ta et bilde av Ola. Ol stadionen ble bygget til OL i 2008





                                           VI tok bilde av et tempel:

Etter vi hadde tatt bilde av templet dro vi til Beijing airport for å ta flyet til Egypt.

mandag 8. november 2010

PANDASAFARI

Etter en god natt med søvn gikk vi og spiste frokost. Da vi hadde spist gikk vi til et liten bussholdeplass som bussen stoppet på og kjørte oss til  byen Chengdu og derifra tok vi en Jeep inn til omerådet der pandaen lever.  
   I DETTE OMRÅDET LEVER PANDAEN.

Etter en lang biltur var vi framme der vi skulle sove en natt. Guiden vi hadde snakket engelsk og kinesisk. Vi ble kjent med et svensk kjærestepar som var på kjærlighetur. De lurte på om vi var kjærester men det er vi ikke. Da vi hadde satt opp telte gikk vi litt i skogen for og bli litt kjent i området. Vi hadde med kamera men vi fikk ikkke lov til å ta bilde av pandane når vi var med andre mennesker bare når vi var helt alene. Vi gikk 50meter før vi så en Stumpneseape men den løp med en gang, men så så vi en panda som vi fikk ta bilde av. Det var to pandaer den ene var moren og den andre var babyen.





Etter vi hadde tatt bilde gikk vi til leiren for å sove for imorgen skulle vi sto opp tidlig for å se på stumpneseape og noen pandaer.


Etter en liten lur gikk vi ut til skogen for å se på stumpneseapen. Da vi hadde gått 60meter så vi en panda som sto 3meter unna vi skulle ta et bilde med Aurora forann, men i det vi skulle ta bilde bare løp den bort så  bilde ble bare av Aurora.Etter å ha gått lenger inn i skogen så vi en stumpneseape, men vi hadde ikke mer minne på kamera så vi fikk ikke ta bilde. Etter en fin tur med pandasafari dro vi til Beijing igjen.